Kocamaz'dan Terör Saldırılarına Tepki

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, art arda yaşanan terör saldırılarına tepki göstererek, şehitlere başsağlığı diledi.

Kocamaz, yaptığı yazılı açıklamada, bugün yine Türk milletinin içinin kan ağladığını belirterek, son yaşanan olayların teröristle pazarlık yapılamayacağını bir kez daha gösterdiğini söyledi.



Anaların gözyaşlarının, ocaklara düşen ateşin kuru bir başsağlığı mesajıyla dinmeyeceğini vurgulayan Kocamaz, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı dilerken bu vatanın kolay kazanılmadığını, bu topraklarda şanlı al bayrağımızın altında birlik ve beraberlik, barış ve kardeşlik, huzur içerisinde yaşamak için ne gibi bedeller ödendiğini, kan döküldüğünü, can verildiğini de hatırımızdan çıkarmamamız gerekir" dedi.

"Allah bu milleti birlik ve beraberlikten ayırmasın" diyen Kocamaz, "Şehitlerimize rahmet ve mağfiretini esirgemesin. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Milletimizin başı sağolsun" şeklinde konuştu.

Kocamaz, açıklamasını, olaylar nedeniyle kaleme aldığı şu şiir ile bitirdi; "Dağlar, taşlar, ovalar sanki ezelden kurak. Doğuştan asker millet, askere açar kucak. Bölücüler tavizle askere kurar tuzak. Yarab; bize sabır ver, umutsuzluktan uzak. Memlekete huzur ver, zelil etme Allah’ım. Haine fırsat verme, onu kahret Allah’ım."
Kaynak: İHA