Add'den Başsağlığı Mesajı

Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları, yazılı bir açıklama yaparak, Şırnak’ta şehit edilen askerler için başsağlığı diledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“ABD ve başını çektiği emperyalist güçlerle birlikte AKP iktidarı bölgemizde etnik, dinsel ve mezhepsel farklılıkları kışkırtarak coğrafyamızı kan gölüne çevirmektedir. İktidarda olduğu yıllık süre boyunca izlediği gayri milli iç ve dış politikalar sonucu ülkemizde ve bölgemizde gerici ve bölücü terörü güçlendirmiştir. Ülkemizde de terör aracılığı ile emperyalist politikalar uygulanmaya konmuştur.

Atatürkçü Düşünce Derneği olarak, vatanımızın bütünlüğünü, milletimizin birliğini hedef alan her türden bölücü, gerici ve ırkçı terör hareketlerine sonuna kadar karşıyız. Asker ve polisimizi şehit eden, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden kendi oluşturdukları terörü bahane ederek, bölgemizi kendi çıkarları doğrultusunda ulus devletlerin birliği ve bütünlüğünü hedef alarak değiştirmeyi düşünen ABD ve yerli işbirlikçilerini ve figüranları olan İŞİD, PYD-PKK, ÖSO denilen terör çetelerini kınıyoruz. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet ulusumuza başsağlığı diliyoruz.”
Kaynak: İHA