Candan Erçetin Açıkhava'da Konser Verdi

Candan Erçetin, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşŸtu.

Candan Erçetin Açıkhava'da Konser Verdi
"Turkcell Yıldızlı Geceler" konserleri kapsamında sahne alan Erçetin, açılışŸı yaptığŸı "Umrumda DeğŸil" şŸarkısının ardından, "HoşŸgeldiniz. Yıllar ne kadar çabuk geçiyor değŸil mi? Bu şŸarkı ilk söylendiğŸinde 10 yaşŸında olanlar, bugün 30 yaşŸında. İnsan yılları, yaşŸları ancak böyle idrak ediyor yanılmıyorsam. Ben de şŸimdi sayınca fark ettim, bu yılın 20. yıl olduğŸunu. Yoksa yorulunca değŸil. Henüz yorulmadım ama 20 yıl da az değŸil" ifadelerini kullandı.

Candan Erçetin, şŸarkılarını hep iç meseleleri üzerine yazdığŸını belirterek, "şžarkılarımı yazarken sizi hiç düşŸünmedim. Sizler benim için, şŸarkılarımı seven kişŸiler olmanın çok ötesinde oldunuz. Biliyorum tanışŸmıyoruz ama ben sizi tanıyorum. Ruhlarınızı biliyorum ama şŸarkı yaparken size özel birşŸey olsun diye yapmıyorum" dedi.

Açıkhava'daki ilk konserine ilişŸkin bir anısını da dinleyicilerle paylaşŸan sanatçı, geç gelen izleyiciler nedeniyle konserin 15 dakika kadar geç başŸladığŸını belirterek, "Biz hiç burda 21.00'de başŸlayamıyoruz konserlere. Biz hazırız. Siz değŸilsiniz" diye konuşŸtu.

"Onlar YanlışŸ Biliyor", "Yalan","Olmaz", "Elbette", "Kırık Kalpler DurağŸı" gibi sevilen şŸarkılarını yorumlayan sanatçı, yarın akşŸam ikinci konserini gerçekleşŸtirecek.

Kaynak: AA