Bozüyük Belediyesi Çalışmaları

Bozüyük Belediyesi tarafından toprak sahanın yabani otlardan temizlenerek yürüyüşŸ parkuru haline getirildiğŸi bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, 4 Eylül Mahallesi'ndeki toprak sahanın yağŸışŸların ardından büyüyen yabani otlardan temizlenerek düzenli bir hale getirildiğŸi belirtilerek, sporseverlerin koşŸu ve yürüyüşŸ parkuru olarak kullandığŸı kaydedildi.

Ayrıca 4 Eylül Mahallesi'nde Cezmi Or Caddesi ile Tevfik Fikret Caddesi arasında bulunan Gençlik Parkına 6 metre çapında havuz yapıldığŸı bildirilerek, yaz döneminde vatandaşŸların gece ve gündüz uğŸrak yeri olan Gençlik Parkının yalnızca havuz kenarıyla değŸil, spor tesisleri ve çocuk oyun alanları ile de yoğŸun ilgi gördüğŸü ifade edildi.

İlçe Milli EğŸitim MüdürlüğŸü işŸbirliğŸinde öğŸrencilerin sportif faaliyetlere katılarak, fiziksel performanslarını arttırmak, sağŸlıklı gelişŸmelerini ve bilmedikleri spor dallarında eğŸitim almalarını sağŸlamak ve yaz tatilini en iyi şŸekilde değŸerlendirmelerine yardımcı olmak amacıyla yaz spor okulu etkinliklerinin düzenlendiğŸi belirtildi.

Kaynak: AA