Başkan Şahiner Başarılı Güreşçilere Ödül

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, 654. Edirne Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde madalya kazanan güreşçileri ödüllendirdi.

Başkan Şahiner Başarılı Güreşçilere Ödül
Sungurlu Belediyesinin sponsorluğunda yağlı güreşin olimpiyatı olarak bilinen Edirne Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde minik 1. boyda üçüncü olan Ümit İmeci, Minik 2. boyda üçüncü olan Eren Kalkan, Minik 2. boyda dördüncü olan Enes Kalkan ve Teşvik 1. boyda sekizinci olan Batuhan İmeci antrenörleri Fevzi Çakmar ve Yasin Yasa ile birlikte Başkan Şahiner’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette güreşçilerle tek tek ilgilenen Başkan Şahiner, sporculara başarılarının devamını dileyerek Sungurluyu en iyi şekilde temsil ettikleri için güreşçilere ve antrenörlerine teşekkür etti. Başkan Şahiner ziyarette güreşçilere eşofman takımı hediye ederken, antrenörlerine ise Sungurlu’nun simgesi olan saat kulesi maketi ve bayrak flama hediye etti.

Sungurlulu güreşçiler Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e güreşlere giderken madalya sözü verdiklerini ve bu sözde durdukları için mutlu olduklarını ifade eden güreşçiler, “Sayın Başkanımız hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak Tarihi Kırkpınar Güreşlerine bizi dualarla uğurladı. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çok çalışarak Sungurlumuzun güreş sporunda ne kadar önemli konumda olduğunu göstereceğiz” dediler.
Kaynak: İHA