Şevval Sam Edirne'yi Coşturdu
654.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında Edirne’ye gelen ünlü sanatçı Şevval Sam, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir konser verdi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın da halkın arasından izlediği konserde Şevval Sam, "Ülkemizde yaşanan üzücü olaylar hepimizi derinden yaraladı. Millet olarak sevincimiz de ortak, acımız da ortak. Ülke olarak geçmişte olduğu gibi bugün de bu kötü günleri de aşacağız" dedi.
Sarayiçi’ni dolduran kalabalığa seslenen Şevval Sam, "Trakya’mızın güzel insanları siz Edirnelilerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Bizleri sizlerle buluşturan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a çok teşekkür ediyorum" dedi.
Yaklaşık 2 saat süren konserde, binlerce Edirneli doyasıya eğlendi. Kırkpınar Etkinlikleri kapsamında bu akşam ise Pop Müzik Sanatçısı Gökhan Tepe, Edirnelilere konser verecek.
