Dev Gemi İnebolu'da
Piri Reis Üniversitesi’nin denizcilik eğitimine katkı sağlamak amacıyla bünyesine kattığı ve üniversite ile aynı adı taşıyan Piri Reis Üniversitesi Gemisi İnebolu Limanı’na ulaştı.

Limana yanaşan gemiden inen Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Özkaynak, Denizcilik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazmi Çeşmeci, Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Oktay Çetin, İnebolu heyeti tarafından çiçeklerle karşılandı.
Gemideki 195 öğrenci ve mürettebat 2 gün boyunca İnebolu’da kalacak ve İnebolu Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen İnebolu Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerine katılacak.
