Bodrum'da Su Parklarında Yoğunluk
Bodrum'da sıcak hava nedeniyle su parklarında yoğunluk yaşandı.

Sıcaklığın 35 dereceyi bulduğu ilçede bazı tatilciler su parkındaki ağaçlık alanda oturmayı tercih ederken, bazıları da kitap okudu.
Bodrum Aqua Park Satış ve Pazarlama Sorumlusu Lisa Walton, gazetecilere yaptığı açıklamada, İngiltere'de okulların tatile girmesinin ardından bu ülke vatandaşlarının, su parklarına yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.
Bayram tatilinde de Türk müşterileri ağırladıklarına işaret eden Walton, "Sıcaklık yükseldikçe müşteri sayısı artıyor. Buraya gelen misafirler özellikle havuz, kaydıraklar, çocuk oyun alanlarını tercih ediyor" dedi.
Walton, su parklarını tercih edenler arasında Türk ve İngiliz müşterilerinin yanı sıra Rus, Alman, Belçika ve Hollanda'dan turistlerin yoğunlukta olduğunu kaydetti.
