Otobüslerde Yaş Sıfırlandı
Bursa Büyükşehir Blediyesi, gerek şehir içi, gerekse şehir dışı kültürel gezilerde kullanılan 26 yaş ortalamasına sahip otobüslerin yerine son model konforlu 26 adet yeni otobüs aldı.

Vatandaşların yaşadıkları kenti ve ülkeyi tanımaları için sosyal kültürel gezi faaliyetler düzenlendiğini ancak eski araçlarla bu hizmetin sağlıklı verilemediğini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Daha çık dışarıdan hizmet alımı yapıyorduk. Ancak artık kendi araçlarımız gelmeye başladı.
Donanımları, yakıt tüketimleri ve çevre dostu motorları ile her türlü konfora sahip araçlarımız artık Bursalılara hizmet vermeye başlıyor. Bu araçlarla 16 milyon TL’lik yeni bir araç parkına sahip olduk. Halkımız her şeyin en iyisine en kalitelisine layık” dedi.
