Arslan Çiftinin Çatısı 'Devlet' Oldu

Kayseri’de, Kocasinan Kaymakamlığı maddi durumları iyi olmayan ve evleri kullanılamaz hale gelen Süleyman ve Cemile Arslan çiftine yardım eli uzattı.

Arslan Çiftinin Çatısı 'Devlet' Oldu
‘Yaşlılarımız Baştacımızdır’ projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Kocasinan Kaymakamlığı maddi durumu iyi olmayan ve sağlık sorunları bulunan Süleyman ve Cemile Arslan çiftine yardım eli uzattı. Kocasinan Kaymakamlığı, Süleyman ve Cemile Arslan’ın oturduğu evde inceleme yaptı. Yapılan incelemeler sonrasında evin akan ve çökmek üzere olan çatısının yıkılarak yeniden yapılmasına karar verildi.

Süleyman ve Cemile Arslan’ı evlerinde ziyaret eden ve kaldıkları evde incelemeler yapan Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, "Süleyman amcamızı ve Cemile teyzemizi ziyaret ettik. Süleyman amcamızın evinin tavanı akıyor. Biz vakıf olarak durumu kendilerine de izah ettik. Evin çatısını olduğu kaldıracağız ve yaptıracağız. Evin pencereleri ve diğer tüm ihtiyaçlarını da gidereceğiz" dedi.

Kaymakam Candan, Arslan çiftinin sağlık sorunlarıyla da ilgileneceklerini belirterek, "Süleyman amcamız KOAH hastası. Cemile teyzemizin de sağlık sorunları var. Bizde vakıf mütevelli heyeti olarak kendilerini ziyaret ettik. Ayrıca ihtiyaçlarını yerinde görmüş olduk. Ev çok kötü durumda. Biz elimizden gelen her türlü yardımı yapacağız. Yarından itibaren de artık çalışmalar başlayacak” diye konuştu.

Sağlık sorunları bulunan Süleyman Arslan ise, Kocasinan Kaymakamlığına teşekkür etti.
Kaynak: İHA