İş Kadını Uçar'dan, Sağ Duyu Çağrısı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Müteahhit İş Kadını Aysel Uçar, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan olayla alakalı olarak basın açıklaması düzenledi,

İş Kadını Uçar'dan, Sağ Duyu Çağrısı
İş Kadını Uçar yapmış olduğu açıklamada, “Millet olarak bu menfur saldırılar karşısında sağduyumuzu korumalıyız, hepimiz çok iyi biliyoruz ki Terörün dini, ırkı, milleti, milliyeti, vatanı yoktur Bu tür saldırıların üstesinde ancak birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek gelebiliriz. Hiçbir gerekçe ve sorun, sivilleri hedef almayı haklı gösteremez. Saldırıyı gerçekleştirenlerin ülkede yeniden kaos ve şiddet ortamını oluşturmak istediklerini biliyoruz.

Güvenin ve istikrarın sağlandığı bir ortamda, böyle bir saldırının yaşanmış olması bizce manidardır. Bir daha bu tür hadiselerin yaşanmaması en büyük temennimizdir Bu saldırı demokrasimizi ve istikrarımızı huzurumuzu hedef aldığı açıktır. Çözüm süreci ile canlanan bölgemiz ekonomisine bazı derin ve karanlık güçler yine darbe indirmeye çalışmaktadırlar. Fakat bu emellerine halkımızın yüksek öngörüsü nedeniyle asla ulaşamayacaklardır. Bu saldırıyı lanetliyor, tüm demokratik çevreleri duyarlı olmaya ve demokrasi çerçevesinde kınamaya davet ediyorum. Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah ailelerine sabır versin" dedi.

Kaynak: İHA