Kartepe'de Toplantı Ve İftar Bir Arada

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ramazana denk gelen aylık müdürler toplantısının ardından ekibiyle Kartepe Sukay Parkta birlikte oruç açtı.

Kartepe'de Toplantı Ve İftar Bir Arada
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, birlikte ve şeffaf yönetim modeli çerçevesinde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle aylık toplantılarla ilçenin geleceğine şekil verecekleri çalışmaları değerlendiriyor. Kartepe Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen müdürler toplantısında geçmiş ayda yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Birimler kendi aralarındaki koordineyi artırdıkları aylık toplantıda öncelikli işleri belirleyip başkan nezaretinde çalışmalarına yön verdiler. Gelecek ay yapılacak çalışmaların da planlandığı toplantının Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle Başkan Üzülmez, ekibine iftar yemeği verdi. Kartepe manzarası ve eşsiz doğası eşliğinde göl kıyısındaki tesiste başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte iftar yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, tesislerden faydalanmak isteyen belediye personelinin ailesi ile birlikte gelmesi durumunda yüzde 25 indirim uygulanacağının da müjdesini verdi.
Kaynak: İHA