EXPO'da Kağıt İsrafına Dikkat Çeken Sergi
Emekli öğretmen Hikmet Özkaya, atık kağıtları kullanarak yaptığı 16’ncı kişisel sergisini EXPO 2016 Antalya Ajansı fuayesinde açtı.

Toplumda çok fazla kağıt israfı olduğunu belirten Hikmet Özkaya ise, “Kağıtların yapımında ağaçlar kullanılıyor. Bizlerin bilinçsiz davranışları ve israfı ise ormanlarımızın yok olmasına neden oluyor. Buna dikkat çekmek için böyle bir sergi açtım” dedi.
Özkaya, Expo 2016 Antalya için özel olarak tasarladığı şakayık, çocuk ve kelebeklerin bulunduğu tabloya hayal bahçesi adını verdiğini söyledi
Konuşmaların ardından EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, Genel Sekreter Yardımcısı Rıdvan Mescioğlu sanatçı Hikmet Özkaya ile birlikte açılış kurdelesini keserek, sergiyi gezdi. .
