CHP Mersin İl Başkanlığında Bayramlaşma

CHP İçel İl Başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi.

CHP Mersin İl Başkanlığında Bayramlaşma
CHP İl Başkanlığı binası önünde gerçekleştirilen programa, İl Başkanı Abdullah Özyiğit'in yanı sıra CHP İçel Milletvekilleri Hüseyin Çamak, Fikri Sağlar ve Aytuğ Atıcı ile çok sayıda partili katıldı.

Çamak, bayramlaşmanın ardından yaptığı konuşmada, bayramların kardeşliğin, hoşgörünün, dostluğun anıldığı günler olduğunu ancak Türkiye ve komşu ülkelerin şu anda iyi durumda olmadığını söyledi.

Türkiye'nin hükümetsiz yönetildiğini belirten Çamak, şöyle devam etti:

"Evet bir hükümet var ama bir parlamento aritmetiği oluşmasına rağmen, bu parlamentoda şu anda hala bir hükümet çıkmış değil. Ne olacağını hepiniz gibi ben de merak ediyorum. Önemli olan ülkemizin geleceği, ülke insanımızın huzuru ve mutluluğudur. Öyle zannediyorum ki bundan sonra Türkiye'de hiçbir zaman tek parti iktidarı olmayacaktır. Bundan sonra parlamentoya 4 partiden fazlası girince tek parti iktidarı mümkün olmayacaktır. Artık bizim de ülke olarak koalisyon kültürüne alışmamız ve bunu özümüzde hissetmemiz lazım. Hepimizin dileği, bu parlamentoda ülkeyi çok güzel yerlere götürecek bir iktidarın oluşmasıdır, temennimiz bu."

Aytuğ Atıcı ise bayramın herkesin kalbine sevgi vermesini diledi.

Sağlar da koalisyon görüşmelerini değerlendirerek "MHP'nin uygulamış olduğu politika bir sonraki seçimde MHP'yi de yok edecektir" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA