AK Parti'de bayramlaşma

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin bayramlaşma töreninde bir konuşma yaptı...

AK Parti'de bayramlaşma
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde partisinin İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Davutoğlu, programda partililere seslendi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;


Bütün İslam aleminin, Aziz İstanbul'un ve hepinizin, bayramını tebrik ederim.

Bayram namazımızı Sultanahmet Camii'nde kıldık. Camiden çıkarken orada bayramımızı tebrik eden Suriyeliler göz yaşlarıyla bizlere teşekkür ettiler. Bu teşekkür bizim şahsımıza değilş bütün Türkiye halkına yapılmış teşekkürdür.

Birileri yüzde 41 gibi yüksek bir oran almamıza rağmen 4 partili bir meclis oluşması sebebiyle, tek parti iktidarı olmamamız dolayısıyla neredeyse bayram ettiler, şenlik yapmaya kalktılar 8 Haziran sabahı. Ama bir aylık süreç gösterdi ki Türkiye'de siyasetin de Türkiye'nin de gönül coğrafyasının kaderi, anahtarı hala ve bundan sonra da daima AK Parti'nin elinde olacak.

'AYNI SÖZÜN ARKASINDAYIZ'

Balkon konuşması yaptığımız gece milli iradenin gereğini yapacağız demiştik. Hala aynı sözün arkasındayız.

YÜZDE 60'LIK BLOK

Yüzde 60'lık bloktan bahsediyorlardı, ne oldu Meclis Başkanlığında? Başkanlık AK Parti'nin oldu.

HDP şiddetle, terörle arasına mesafe koymak zorundadır. 4 parti gelin ortak bir deklarasyona imza atalım.