Son İftar Programı Havuz Kenarında Düzenlendi

Safranbolu Belediyesi tarafından düzenli olarak devam ettirilen ve gelenekselleşen havuz kenarı iftarı bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti

Son İftar Programı Havuz Kenarında Düzenlendi
Safranbolu Belediyesi Yüzme Havuzu Tesislerinde düzenlenen iftar programına Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Eski Belediye Başkanları Kızıltan Ulukavak, Nihat Cebeci, İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu, İlçe Müftüsü Hasan Güneş, Eski ve Yeni Meclis Üyeleri, belediye personeli ve basın mensupları katıldı.

Oruçların açılması ve duaların okunmasının ardından teşekkür konuşması yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy bir Ramazan Ayını daha geride bırakmak üzere olunduğunu ifade ederek “Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun ki onbir ayın sultanı, Ramazan’ı Şerifi bizlere yakışır bir şekilde yaşadık ve uğurlamak üzereyiz. Safranbolu Belediyesi olarak 6 yıldır düzenli olarak ve gelenekselleşen İftarlarımıza bu güne kadar yoğun bir şekilde teşrif eden tüm hemşehrilerimize ve dışarıdan katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum. Yine 30 gün boyunca Safranbolulu binlerce hemşehrimize iftar çadırımız ve mahallelerimizde iftar veren hayırsever kardeşlerimize de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bununla birlikte yine 30 gün süresince her akşam gerek çadırımızda gerekse mahallelerde iftar programlarımızda gönüllü olarak çalışan ve yemeklerin vatandaşlarımıza düzenli bir şekilde dağıtılmasını sağlayan çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. İnşallah bayrama da aynı huzur ve kardeşlik ruhu içerisinde gireceğiz. Ben şimdiden tüm İslam aleminin ve Safranbolulu hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyor, Cenabı Allah’tan tuttuğumuz oruçların ve ibadetlerimizin kabulünü niyaz ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA