Balcalı Hastanesi'nde Bayramlaşma
Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi akademik ve idari personeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaştı.

Bayramlaşma töreninde konuşan ve Balcalı Hastanesi’nin şuana kadar en uzun başhekimlik görevinde bulunan Prof. Dr. Yeşim Taşova, hastane olarak çok önemli bir değişimin içerisine girdiklerini ve zaman geçtikçe bu değişimin meyvelerini de almaya başladıklarını söyledi.
Taşova, bayramların birlik beraberlik ve kardeşlik kavramlarını daha da pekiştirdiğinin altını çizerek, bayramlaşmaya katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Taşova, başta hastane çalışanları olmak üzere hasta ve hasta yakınları ile tüm Adanalıların bayramını kutladı.
Balcalı Hastanesi Başmüdürü Ali Önal’da hastanede yapılan olumlu çalışmaların bir ekip ruhu ile gerçekleştirildiğine dikkati çekerek, bu tür bayramlaşma törenlerinin çalışanlar açısından son derece olumlu olduğunu söyledi.
