Kepez Bayrama Hazır

Antalya’nın Kepez ilçesi’nde bayram hazırlıkları devam ediyor.

Kepez Bayrama Hazır
Kepez Belediyesi’nin 66 mahalleyi kapsayan iftar ve şenlik programları ve Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün katılımıyla dolu dolu bir ramazan geçiren Kepezliler, Ramazan Bayramını karşılamanın heyecanını paylaşıyor. Vatandaşlar bayram alışverişi için soluğu çarşı pazarda alıyor. Pastaneler bayramlık tatlı siparişlerini hazır ederken, Kepezli minikler ise bayramlıklarını seçerek bayram sevinci yaşıyor. Ramazan Bayramının gelişi Kepezli esnafın da yüzünün gülmesine sebep oldu.

ZABITA EKİPLERİ İŞ BAŞINDA

Kepez Belediyesi Sağlık İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren pastaneler başta olmak üzere tatlı imalathaneleri ve satış yerlerinde denetimlerini artırdı. Üretim ve satış alanlarında öncelikle hijyen koşulların sağlanıp sağlanmadığını denetleyen ekipler, kullanılan malzemelerin nitelikleri ve uygunluk dereceleri ile çalışma koşullarını denetliyor. Ruhsatlı iş yerlerinin hijyen bakımından tüm kontrollerini yapan ekipler, bayramda Kepezlilerin gönül rahatlığı ile tatlı yiyebilmesi için ekstra mesai yaparak çalışıyor.

TÜTÜNCÜ’DEN BAYRAM MESAJI

Ramazan boyunca 66 mahallede binlerce vatandaşla bir araya geldiklerini ve gönül köprüleri kurduklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezli hemşehrilerine güzel bir bayram diledi. Ramazan ayının maneviyatının bayram sevinciyle buluştuğunu ifade eden Tütüncü, “Tüm Kepezli hemşerilerimizin bayramını kutluyorum. Huzur içinde, sevdikleriyle güzel bayramlar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA