TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Açıklaması

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, birlik ve beraberliğin önemine işaret ederek, "Ülke olarak her daim kenetlenmeyi bilen bir millet olmayı başardık, bundan sonra da birlik ve beraberlikle bütün zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Açıklaması
Hisarcıklıoğlu, Manisa'da Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasınca düzenlenen iftar etkinliğine katıldı.

İftar sonrası yaptığı konuşmada, geçen hafta trafik kazasında yaşamını yitiren 15 tarım işçisi ile geçen yıl meydana gelen Soma'daki maden faciasında yitirilen 301 madenci için Allah'tan rahmet dileyen Hisarcıklıoğlu, Kadir Gecesi'nin hayırlara vesile olmasını ve yapılan duaların kabulünü temenni etti.

Hisarcıklıoğlu, iftar sofralarının bütünleştiriciliğine ve birlik beraberliğin önemine işaret ederek, şunları söyledi:

"Böyle bir gecede bizleri buluşturan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odamıza da çok teşekkür ediyorum. Ülke olarak her daim kenetlenmeyi bilen bir millet olmayı başardık, bundan sonra da birlik ve beraberlikle bütün zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Yüce Allah diyor ki, 'birlik ve beraberlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır'. Bizler de bu sözü kendimize rehber edinmeliyiz ve kenetlenmekten asla vazgeçmemeliyiz."

İftar programına Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay da katıldı.

Kaynak: AA