Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Enis Sülün, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından kendilerine gönderilen 40 bin lira değerindeki yardımların, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını bildirdi.

Çorlu'dan Kısa Kısa
Sülün, yaptığı açıklamada, her yıl TOBB tarafından odalara ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı olarak verilmek üzere ilettiği 40 bin lira ile bu yıl ihtiyaç sahibi 727 aileye gıda yardımı yapıldığını belirterek, yardımlaşmanın toplumun güçlü olmasını, birlik ve beraberlik içinde yaşamasını sağlayan en büyük değerlerler arasında yer aldığını söyledi.

Çorlu TSO olarak sosyal sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Sülün, ''Her yıl geleneksel olarak yapılan bu yardımın daha çok vatandaşımıza ulaştırılması için odamız olarak çalışmalarımız devam edecek. TOBB'dan tarafımıza yollanan nakdi yardım ile ihtiyaç sahibi ailelere erzak dağıttık. Yardımlarımız bundan sonra da devam edecek" dedi.

- Çorlu Belediyesi Hayvan Barınağına tıbbi cihaz desteği

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi tarafından, Çorlu Belediyesi Hayvan Barınağı'na muayene masası, röntgen ve koter cihazları ile sterilizasyon aleti hibe edildi.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, tıbbi cihazların teslim töreninde yaptığı konuşmada, Çorlu Belediyesi hayvan barınağının, kurum çalışmalarının yanı sıra vatandaş desteği ve işbirliği ile daha modern hale getirildiğini ve hizmet kalitesinin arttırıldığını söyledi.

Geçen dönemde ilgili kuruluş ve hayvan severlerin sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında sokak beslenmelerine de katkıda bulunduğunu belirten Avcı, ''Katkılarından dolayı tüm hayvan severlere teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca, Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi'ne de bizim hayvan barınağımıza yaptığı be katkıdan dolayı şükranlarımı sunuyorum'' dedi.

Avcı, konuşmasının ardından kulüp adına yetkili Uğur Şimşekkaya'ya plaket takdim etti.

Takdim edilen plaketi, Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü adına aldığını belirten Uğur Şimşekkaya ise, hayvan barınağının ihtiyacı olan tıbbi ekipmanların temininden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: AA