CHP Çan İlçe Örgütünden İftar Yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi Çan İlçe Örgütü tarafından ilçenin merkezinde bulunan Engin Çavuş sokağında bin kişilik iftar yemeği verildi.

CHP Çan İlçe Örgütünden İftar Yemeği
CHP Çan İlçe Örgütü, iftar yemeği düzenledi.

Ahmet Kocabaş Hocanın yapmış olduğu iftar duasının ardından söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, “Herkesin huzurunda şunu da özellikle ifade etmek isterim ki; herkes ‘hükümet kurma çalışmaları ne olacak?’ diye bu süreci bekliyor, bu süreci takip ediyor. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanı görevlendirmeyi daha yeni verdi. Önümüzdeki pazartesi gününden itibaren parti liderleri görüşmeler yapacak. Başbakan Davutoğlu, genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´yla, devamında da diğer liderlerle görüşecek. Biz CHP olarak 14 seçim bildirgemizden belirlediğimiz, öncelik verdiğimiz 14 ilkemizi, yani emekliye, çiftçiye, işçiye verdiğimiz sözleri hiçbir zaman unutmadık. Bunun haricinde başka bir şartımız yok. Dolayısıyla ülkemizin hükümetsiz kalmaması için biz de görüşmeleri sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanı ısrarla erken seçime götürmek istiyor. Umarım ki erken seçime gitmez çünkü gerçekten devletimiz, milletimiz, vatandaşlarımız bu konuda muzdarip oluyor. Hiç kimse erken seçimi istemiyor. Umarım ki erken seçim olmaz, hükümet de kurulur ve ülkemiz hükümetsiz kalmaz” dedi.

Öz’ün ardından söz alan Cumhuriyet Halk Partisi 24.Dönem Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, “Öncelikle Çan´da ve Çanakkale´de ilk kez CHP´yi birinci parti yapmanızdan dolayı da ayrıca 20 yıllık belediye başkanınız ve bir dönem milletvekilliğinizi yapmış bir ağabeyiniz, arkadaşınız olarak da teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yemeğine, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, 24. Dönem Milletvekili Ali Sarıbaş, Çanakkale Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Cumhuriyet Halk Partisi Çan İlçe Örgütü Başkanı İmalettin Meriç, Çevre İlçe Başkanları, STK Başkanları, çok sayıda vatandaş ve Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri katıldı.

Kaynak: İHA