Çocuklardan Doğan'a Bisiklet Teşekkürü

Bu güne kadar 20 binden fazla öğrenciye bedava bisiklet hediye eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a, bisiklet alan çocuklar teşekkür ettiler.

Çocuklardan Doğan'a Bisiklet Teşekkürü
Başta dağıtılan bisikletler olmak üzere, çocuklara yönelik bir çok projeyi hayata geçiren Başkan Doğan, belediye binası önünde çocukların yakın ilgisiyle karşılaştı. Bisikletleriyle şehir turu atarken Başkan Doğan’ı gören çocuklar, hemen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanına gelerek kendisi ile sohbet ettiler.

Kendilerine hediye edilen bisikletler için Başkan Doğan’a teşekkür eden çocuklar, “Dünyanın en şanslı çocukları bizleriz. Bedava bisikletler, tabletler, yüzme havuzları hep bizim şehrimizde oluyor. Size ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

Doğan da bütün çabalarının çocuklara daha güzle ve yaşanabilir bir gelecek bırakmak olduğunu ifade ederek, “Sizler için ne yapsak azdır. Bisikletler, yüzme havuzları, etüt merkezleri, Sarısu Gençlik Kampı, pişman dergisi hep sizleri düşünerek yaptığımız işler. Sizlerden tek bir isteğim var o da, derslerinize çok çalışıp gelecekte güzel yerlere gelip ülkemize hizmet etmenizdir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA