Yıldırım'dan Yatırıma Davet

Yıldırım Yapı Emlak Sahibi Murat Yıldırım, gayrimenkul yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu ifade ederek, Bartın’da ki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.

Yıldırım'dan Yatırıma Davet
Murat Yıldırım, Bartın’da inşaat sektörünün hızlı yükselişini sürdürdüğünü söyleyerek, yatırımcıların gözdesinin gayrimenkuller olduğunu vurguladı. Murat Yıldırım ayrıca vatandaşın bayramı bir fırsat olarak değerlendirmesini istedi.

“EV SAHİBİ OLMA ZAMANI”

Bartın’da faaliyet gösteren Yıldırım Yapı Emlak’ın Sahibi Murat Yıldırım açıklamasında, “İnşaat sektörü büyümeye devam ediyor. Gayrimenkule yatırım yapanlar kazanacak ve kazanmaya da devam edecek Bartın hızlı bir şekilde büyüyor. Bu büyümede devam edecek. Elimizde çok uygun bitmiş daireler var. Metrekare fiyatı bin 100 TL’ye şu anda ev sahibi olma zamanı. Bayramdan sonra hükümet kurulacak. Hükümet kurulduktan sonra fiyatlar daire başına 15 bin lira artar. O yüzden ev almak isteyen vatandaşlar bayrama yeni eviyle girsinler. Gelsinler biz daireleri kendilerine gösterelim yardımcı olalım. Fiyatlar ise dışarıda konuşulduğu gibi çokta yüksek değildir. Elimizde şu anda 100 Bin TL’ye 2+1, 140 bin TL’ye 3+1, iskanı alınmış oturmaya hazır lüks ve sıfır daireler mevcuttur. Elimizde bu şekilde güzel projelerimiz var. Halkımız gelsin bayramdan önce ‘ev’lensin ve misafirlerini yeni evlerinde ağırlasın. Ayrıca ev kiralayacak olanlara da tavsiyelerde bulunursak, Bu ayın elimizde uygun fiyatlı daireler mevcut. bu fırsatların kaçırılmaması gerekir. Bayram sonrası hükümet kurulduğunda emlak fiyatları yüzde 15-20 civarında artacaktır. Üniversite öğrencileri ise Ağustos ayında geleceği için aynı şekilde arzı arttıracaktır. Ev bulmada yine sorun yaşayacağız. Bu olay fiyatları artıracak. O sebeple ev alacak ve kiralayacak olan vatandaşlar bu fırsatı değerlendirsinler. Gelsinler biz yardımcı olalım, fiyatlar uygun, şu anda ev alan karlı çıkar” dedi.

Kaynak: İHA