Belediye İş'te Sözleşme Teşekkürü

Belediye İş Sendikası’nın, yönetim, denetim, disiplin kurulları, işyeri baş temsilcileri ve işyeri temsilcilerinin katıldığı genişletilmiş temsilciler toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye İş'te Sözleşme Teşekkürü
Toplantıda Büyükşehir Belediyesi, ESKİ Genel Müdürlüğü, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyeleri ile biten sözleşmeler hakkında bilgilendirme yapıldı. Yeni sözleşmeler ile kazanılan haklar temsilcilere anlatıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Güney Demirdaş, yapılan toplantıda işyeri temsilcilerinin bilgilendirildiğini temsilcilerin de işyerindeki üyemiz işçi arkadaşlarımızı bilgilendireceğini söyledi.

Demirdaş, ayrıca toplu iş sözleşme görüşmelerinin karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı uyum içerisinde geçtiğini belirterek "Toplu iş sözleşme görüşmelerinde bizlere yardımcı olan işçilerinin hakkını gözeten ve emeğe saygılarını gösteren başta belediye başkanlarımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Av. Kazım Kurt, Dt. Ahmet Ataç ve başkan yardımcılarımıza daire başkanlarımıza müdürlerimize işçi arkadaşlarımız ve sendikam adına teşekkür eder saygılar sunarım. Sözleşmelerimizin belediyelere ve işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA