Trakya Gazeteciler Derneği'nden İl Protokolüne İftar

Trakya Gazeteciler Derneği’nin (TGD), Dar-ül Hadis Camii bahçesinde düzenlediği iftar yemeğine katılan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Ramazan’ın birlik ve beraberlik içinde iyilik yapma ayı olduğunu söyledi.

Trakya Gazeteciler Derneği'nden İl Protokolüne İftar
İftar programına Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’in yanı sıra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Emniyet Müdürü Arman Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan, daire müdürleri ve Trakya bölgesinde görev yapan gazeteciler katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan TGD Başkanı Orhan Doğan, gazetecilere birlik ve beraberlik çağrısı yaparak tüm basın mensuplarını dernek çatısı altında toplanmaya davet etti.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de Ramazan ayının birlik beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu ifade ederek, "Gün birlik ve beraberlik içinde olma günüdür, iyilik yapma günüdür. Yardımseverliği, paylaşmayı sadece Ramazan’da değil yılın her ayında yapmak gerekir. Birlik ve beraberlik içinde bu organizasyona imza atan Trakya Gazeteciler Derneği Başkanını ve yönetimini kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA