Zonguldak'ta Siyasiler Oy Kullandı
Zonguldak’ta siyasi parti yöneticileri ve milletvekili adayları genel seçimler nedeniyle oylarını kullandı.

AK Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı ve emekli Başsavcı Hüseyin Özbakır da oyunu Zonguldak İlkokulu’nda kullandı. Eşi ile birlikte oyunu kullanan Özbakır, gazetecilere değerlendirmelerde bulunarak şöyle dedi:
“İki aya yakın bir sürede seçim çalışmalarını sürdürdük. Arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir çalışma süreci geçirdik. Bu gün itibariyle oy kullanıyoruz. Bu gün itibariyle her şeyi halkımızın takdirine bırakıyoruz. Sonucun Zonguldakımıza ve memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum.”
Öte yandan MHP Zonguldak 2. Sıra milletvekili adayı ve eski vali Yavuz Erkmen oyunu Atatürk Lisesi’nde kullandı. Eşi ile birlikte oyunu kullanan Erkmen, “Öncelikle 2 aydan beri sürdürdüğümüz çalışmaları bu gün oy kullanarak tamamlamış olduk. Tabi bundan sonrasının takdiri milletimize aittir. Zonguldak halkına aittir. Ben herşeyden önce sonuçların hem ilimiz hem de milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Önemli olan seçimlerin huzur içerisinde geçmesidir. Sonuçlara da herkesin saygı göstermesidir” diye konuştu.
