Ambulansla Oy Kullanmaya Gitti

Manisa’nın Kula ilçesinde, nefes darlığı hastası olan 89 yaşındaki Hatice Uzunpınar’ı sandık başına sağlık ekipleri götürdü. Hatice Uzunpınar, 25’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için oy kullanmaya ambulansla götürüldü.

Ambulansla Oy Kullanmaya Gitti
4 Eylül mahallesinde ikamet eden Uzunpınar, oy kullanacağı okula gidebilmek için Manisa İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Kula Evde Sağlık Hizmetleri Merkezinden yardım istedi. Sağlık görevlilerince evinden alınan Uzunpınar, ambulansla oy kullanacağı Selim Sabahat Palanduz Anadolu lisesine götürüldü. Sağlık personelince oy kullanacağı 1122 No’lu sandığın bulunduğu sınıfa getirilen Hatice Uzunpınar, kızının yardımıyla oyunu kullandıktan sonra yeniden ambulansla evine götürüldü.

VATANIM İÇİN GELDİM

Hatice Uzunpınar her seçimde oyunu kullandığını ifade ederek "Vatanım için oy kullanmaya geldim. Allah’ım güç versin, sağlık versin iyi ne ise Allah onu versin. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun" dedi.

Uzunpınar, ayrıca, sağlık ekiplerine teşekkür ederek "Allah devletimize milletimize zeval vermesin" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA