Süper Loto Talihlisi Uşak'tan

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto oyununun bu haftaki çekilişinde 6 bilen kişinin kuponunu yatırdığı Uşak'taki bayinin çalışanı Recep Besci (42), duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Daha önce çok sayıda 5 isabet eden kupon oldu ancak ilk kez 6 bilen bir kişinin kuponu bayimizden yatırıldı" dedi.

Süper Loto Talihlisi Uşak'tan
Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezindeki bayide üç yıldır çalıştığını belirten Besci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde 2 milyon 265 bin 120 lira 20 kuruşluk ikramiyenin isabet ettiği kuponun makinede oynandığını söyledi.

Talihliyi anımsamadığını ancak tanışmak istediğini ifade eden Besci, bugüne kadar Uşak'a bu kadar büyük miktarda ikramiye çıkmadığını ifade etti.

Çekilişin ardından çok sayıda telefon aldığını kaydeden Besci, "Daha önce çok sayıda 5 isabet eden kupon oldu ancak ilk kez 6 bilen bir kişinin kuponu bayimizden yatırıldı. Çok mutlu oldum. Zaman zaman ben de oynuyorum, bu güne kadar hiç ikramiye çıkmadı. Umarım ihtiyacı olan bir kişiye çıkmıştır" dedi.

Talihlinin kuponunu çalıştığı bayiye yatırmasının müşteri sayısını artırdığını dile getiren Besci, her gün yüzlerce kişinin bayiden şans oyunu oynadığını belirtti.

Kaynak: AA