Engelli Aydın Ailesinin Tekerlekli Sandalye Mutluluğu
Osmangazi Belediyesi, Küçük Balıklı Mahallesi’nde tüm fertleri hasta ve engelli olan Aydın ailesine sahip çıktı. Genetik kas erimesi hastalığından dolayı 1’i yatalak olmak üzere 4 engellinin bulunduğu aileye tekerlekli sandalye yardımında bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ailenin diğer ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli destekte bulunacaklarını söyledi.

Dündar’ın hediye ettiği tekerlekli sandalyeye binerek büyük mutluluk yaşayan Mevlüt Aydın, artık sokakta rahat bir şekilde dolaşabileceğini söyledi.
Başkan Dündar’a vermiş olduğu tekerlekli sandalye ve destekleri için teşekkür eden Mevlüt Aydın, “Başkanımız Mustafa Dündar, bizler için büyük bir duyarlılık göstererek evimize kadar geldi ve tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Genetik kas hastalığından dolayı belden aşağısı tutmayan Senem Aydın da, tekerlekli sandalyenin günlük hayatlarını büyük ölçüde kolaylaştıracağını belirterek, “Tekerlekli sandalye sayesinde artık dışarıya rahatça çıkıp dolaşabileceğiz. Bir takım ihtiyaçlarımızı temin etmek için artık kendimiz gidip gelebileceğiz. Başkanımız Mustafa Dündar, en çok ihtiyaç duyduğumuz konulardan bir tanesini giderdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.