Başkan Türel'den Taşeron İşçilere Kadro Müjdesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bütün kurumlarda, asli işlerde çalışan taşeron işçilere kadro geleceğini söyledi.

Başkan Türel'den Taşeron İşçilere Kadro Müjdesi
Türel, Büyükşehir Belediyesinde çalışan taşeron işçilerle İtfaiye Daire Başkanlığında düzenlenen yemekte buluştu. Yeni projelerle Antalya'da adeta "hizmet yağmuruna" başladıklarını belirten Türel, kente hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını ve çalışmaların neticelerini aldıklarını kaydetti.

Önceki 5 senede yapılandan çok daha fazlasını bir senede yaptıklarını ifade eden Türel, şöyle konuştu:

"5 sene boyunca çürümeye terk edilen hizmet binamıza başlattık, deniz otobüslerini hizmete aldık, engelliler merkezimizi tekrar canlandırdık. Doğu Garajı projesini tekrar başlattık. Biz sadece aldığımız maaş için çalışmıyoruz. Biz Antalya'ya, memleketimize, hemşehrilerimize hizmet ediyoruz."

- "Asli işlerde çalışan işçilere kadro geliyor"

Yılbaşından bu yana hükümet gündeminde olan işçi haklarıyla ilgili çalışmaların bir bir sonuçlandığını anlatan Türel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önce iş güvenliği kanunları çıktı. Sonra belirli bakanlıklardaki işçilerin haklarına dönük iyileştirmeler yapıldı. Geçenlerde kamu işçilerinin imkanlarına önemli bir iyileşme getirildi. Şimdi de taşeron işçi meselesi ele alındı ve bu konuda çok ciddi kararlar alındı. Bütün kurumlarda, asli işlerde çalışan işçilere artık kadro geliyor. Yani iş biter, işsiz kalırım korkusu artık yok."

Kaynak: AA