Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediyesi tarafından engelli vatandaşŸlar için ayrılan mavi renkli bölüme engelli logo işŸaretleri konmaya başŸlandı.

Yalova Belediye BaşŸkanı Vefa Salman, yaptığŸı açıklamada kentte engelli vatandaşŸların sorunlarını gidermek için çalışŸmalar yaptıklarını söyledi.

Tekerlekli sandalye ile yaşŸamlarını sürdüren engelli vatandaşŸların ulaşŸımlarını güvenli hale getirerek, yaşŸamlarını kolaylaşŸtırmanın öncelikleri olduğŸunu belirten Salman, "Engelli vatandaşŸlarımız için ayrılan mavi boyalı bölüme aracını park eden vatandaşŸlarımızın, tekerlekli sandalye kullanan dostlarımızı da engellediklerini unutmayarak, bu konuda daha duyarlı davranmalarını temenni ediyorum. Toplumsal sorumluluk sahibi tüm duyarlı vatandaşŸlarımızın da bu uygulamaya sahip çıkacağŸı inancındayım. Yalovamızı engelli vatandaşŸlarımız için engelsiz hale getirmek için çalışŸmalarımızı sürdüreceğŸiz" diye konuşŸtu.

- Yol yapım çalışŸması

Termal Belediyesi tarafından yol yapım çalışŸması yapılıyor.

Termal Belediye BaşŸkanı İsmail Atik, yaptığŸı açıklamada ǜvezpınar Mahallesi Cami Sokak'ta yol düzenlemesi çalışŸması yaptıklarını söyledi.

LJalışŸmaların en kısa sürede tamamlanacağŸını belirten Atik, vatandaşŸlara gösterdikleri anlayışŸtan dolayı teşŸekkür etti.

Kaynak: AA