Kızılay'dan Mutlu Makarna'ya Ödül

Türk Kızılay’ın kuruluşunun 186. yıldönümünde düzenlenen programda Kızılay’ın faaliyetlerine destek olan hayırseverler altın madalya ile ödüllendirildi. Verilen ödüller kapsamında Gaziantepli firma Mutlu Makarna A.Ş’ye ödül takdim edildi.

Kızılay'dan Mutlu Makarna'ya Ödül
Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

İftar programı sonrası düzenlenen ödül töreninde Kızılay tarafından 126 firmaya ödül takdim edildi. Kızılay’ın Altın Madalya adı altında takdim ettiği ödülü Gaziantep’te bulunan Mutlu Makarna A.Ş’de ödüle layık görüldü.

Ödülü Mutlu Makarna A.Ş Satış ve Pazarlama Müdürü Ali Erkut Göymen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun elinden aldı.

Mutlu Makarna A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü Ali Erkut Göymen düzenlenen ödül töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Kızılay’ı bu organizasyondan dolayı kutluyorum. Çünkü bu kadar büyük sanayicileri bir araya getirmesi, mübarek günde bir araya toplaması çok güzel bir şey. Burada Kızılay çok büyük bir köprü oluşturuyor. Dünya’da yarım alan bir ülke durumunda iken, çok büyük yardımları olan, özellikle Afrika ülkelerinde Müslüman kardeşlerimizi destekleyen bir organizasyona ulaşmasında köprü görevi gören Kızılay’ı kutluyorum. Burada bizim açımızdan o kadar çok büyük sanayiciden, bu kadar çok üreticinin köprüye destek çıkması çok güzel bir duygu. Diğer sanayicilerimizin de bu konuda desteğini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA