Başkan Çelik, Hacıhaliller'de İftar Açtı

Şehzadeler Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla Hacıhaliller Mahallesi’nde iftar yemeği düzenledi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, iftar yemeğine eşi Tülin Çelik ve çocuklarıyla birlikte katılarak mahalle sakinlerini yalnız bırakmadı.

Başkan Çelik, Hacıhaliller'de İftar Açtı
Şehzadeler Belediyesi tarafından merkeze uzak mahallelerde düzenlenen iftar organizasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Hayırseverlerin destekleriyle Hacıhaliller Mahallesi’nde bin kişilik iftar yemeği verildi.

Yemeğe Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, belediye meclis üyeleri Mehmet Kavas ve Mehmet Emin Çipiloğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut, Hacıhaliller Mahalle Muhtarı Eşref Ocaklıgil ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Çelik’in eşi Tülin Çelik de çocuklarıyla birlikte iftar yemeğinde yer aldı. İftar yemeği servisini protokol üyeleri yaptı. Program sanatçı Ahmet İnce’nin seslendirdiği tasavvuf müziği eserleri eşliğinde gerçekleştirildi.

Hacıhaliller halkının Ramazan ayını tebrik eden Başkan Çelik, “Rabbim sağlık ve afiyet içerisinde Ramazanı hakkıyla idrak edip, bayrama kavuşmayı hepimize nasip etsin. Bir yıl çok çabuk geçti. Geçen yıl aramızda olup da bu yıl aramızda olamayanlar var, Rabbim onlara da rahmet eylesin. İslam coğrafyasında herkes bizim kadar rahat değil. Birçok yerde kan ve gözyaşı var. Allah’a sonsuz hamd olsun ki Türkiye’de Ramazan ayını huzur, kardeşlik, bolluk ve bereket içerisinde idrak ediyoruz, iftarlarımızı açıyoruz. Rabbim diğer İslam ülkelerine de birlik ve beraberlik versin. Bu mübarek Ramazan ayı hürmetine, Kur’an hürmetine İslam dünyasında devam eden kan ve gözyaşının son bulmasını istiyoruz. Zenginiyle fakiriyle hepimiz aynı sofradayız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bu iftar yemeğimizi veren hayırseverimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çelik iftar yemeğinin ardından vatandaşların arasında dolaşarak, tek tek sohbet etti. Daha sonra çocuklar için Hacivat-Karagöz orta oyunu sahne aldı.
Kaynak: İHA