Emek'te İftar Coşkusu

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan ayı programları kapsamında son iftar programı Emek Mahallesi’nde gerçekleşti.

Emek'te İftar Coşkusu
Emek Mahallesi Kapalı Pazar yerinde düzenlenen iftar programına Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel ve yaklaşık 4 bin vatandaş katıldı.

Vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi Aşevi’nde, hijyenik ve modern bir ortamda hazırlanan iftar yemekleri ile oruçlarını açtılar.

Katılımın oldukça yüksek olduğu iftar etkinliğinde mahalle sakinlerine seslenen Başkan Kurt, “Sevgili Emek Mahallesi sakinleri, Ramazan’ımız hayırlı olsun, hepinize afiyet olsun. Unutulmaya yüz tutmuş Ramazan geleneklerimizi yaşatalım istiyoruz. Bu sebeple mahalle iftarlarını düzenliyoruz. Katıldığınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İftar programında sahne alan Eskişehir’in sevilen seslerinden Saim Günal vatandaşları adeta coşturdu. Başkan Kurt, Emek Mahallesinde yaşanan coşkuda hem şarkılara eşlik etti, hem de vatandaşlarla çiftetelli oynadı.

Odunpazarı İftar Programları 30 Haziran 2015 günü Gökmeydan Mahallesinde gerçekleştirilecek. Programda Tasavvuf Müziği, semazen gösterisi, Aşuk ve Maşuk gösterisinin yanı sıra Mesut Girgin konseri olacak.
Kaynak: İHA