Çankırı'da Pazarda Çevre Düzenlemesi

Çankırı Belediyesince pazarda çevre düzenlemesi çalışmaları başlatıldığı bildirildi.

Çankırı Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamasında, pazarda vatandaşın ihtiyacını gidermek amacıyla sosyal tesis yapımına başlandığı belirtildi.

İhalesi gerçekleştirilen proje kapsamında pazarın içinde bulunan mevcut büfe yıkılarak yerine iki katlı bina yapılacağı anlatılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"46 metrekareye yapılacak binanın üst katında bir adet büfe ve zabıta odası olacak. Alt katında ise bay ve bayan tuvaletleri yer alacak. Bina yapımı için birinci kat perde beton atılarak kalıbı söküldü. Pazar Pazarı'nın çevre duvarının yenilenmesinin ardından duvar etrafında kaldırım düzenlemeleri de yapılacak. Büfe ve çevre düzenlemesi yapan belediye, hem pazar esnafını hem de alışveriş yapan vatandaşların temel ihtiyaçlarından birine daha cevap verecek."

Kaynak: AA