Nizamiye Girişinde İlginç Görüntü
Muğla’da Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı nizamiye girişinde yaklaşık 5 metrelik dizin oluşturan tırtıl kolonisi, ilginç görüntüler meydana getirdi.

Ula’nın Akyaka Mahallesi’nde de koloni halinde ip gibi dizilen tırtıllar, ilginç görüntüler oluşturdu. Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı nizamiye girişinde yaklaşık 5 metrelik bir dizin oluşturan tırtıl kolonisi, ilginç görüntüler meydana getirdi. Yaklaşık 150-200 çam kese böceğinin nizamiye yolculuğu cep telefonuyla kaydedildi.
ALERJİ UYARISI
Çam kese böceklerinin larva döneminde elle temas edilmesi durumunda kaşıntıya ve alerjiye neden olduğu açıklandı. Yaz başlangıcında vatandaşların çam ağaçlarının altlarında piknik yapmamaları istenirken, alerji olan vatandaşların ağızdan kaşıntı giderici ve alerji ilaçlarıyla tedavilerinin mümkün olduğu açıklandı.
