Antakya Belediyesi'nden İftar Programları

Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün her gün bir mahallede ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşarak iftar yemeği verip, ramazan eğlencesi sunduğu bildirildi.

Antakya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, belediye tarafından satın alınarak hizmete uygun hale getirilen mobil sahne ve mutfak tırlarının hergün bir mahallede vatandaşlarla bir araya geldiği belirtildi.

Belirlenen program çerçevesinde tırlarda en az 500 kişiye iftar yemeği vermenin yanı sıra, tasavvuf konserleri, tiyatral gösteriler, semazen ve Hacivat Karagöz gösterileriyle vatandaşlara keyifli bir ramazan etkinliği sunulduğu kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, DSİ Parkı'nda da her akşam en az 300 kişiye iftar yemeği ikram edildiği de bildirildi.

Kaynak: AA