Ceylan Karavil Park'ta Ramazan Coşkusu

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park’ta unutulmaz bir Ramazan programı başladı.

Ceylan Karavil Park'ta Ramazan Coşkusu
Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park, açıldığı ilk günden itibaren düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle Diyarbakır ve bölge halkının beğenisini kazandı. Trendi tekstil ve dekorasyon mağazalarından farklı alternatifli yeme, içme markalarına kadar seçkin marka karmasıyla birçok ilki ziyaretçileriyle buluşturan Doğu’nun ve Güneydoğu’nun en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park, ziyaretçilerine özel etkinliklerle unutulmaz bir Ramazan yaşama fırsatı sunuyor.

CEYLAN KARAVİL PARK’TA ETKİNLİKLER RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDİYOR

Ceylan Karavil Park’ta benzersiz etkinlikler iftar saatinden önce başlıyor. İftardan sonra da Ramazan coşkusu bitmiyor. Geleneksel Ramazan günlerinin zengin kültüründen yola çıkan Ceylan Karavil Park, bu özel ayın bereketi ve neşesini, her yaşa uygun olarak hazırlanmış bir programla sürdürüyor. Aralarında tasavvuf müziği konseri, geleneksel animasyon, fasıl, gölge oyunu, Karagöz kuklası, orta oyunu, canlı Hacivat ve Karagöz gösterisi, semazenler gibi keyifli programların, hat ve ebru sanatının inceliklerini öğreten atölye çalışmaları yer alıyor.

Ceylan Karavil Park’ta geleneksel gösteri tiplemelerinden İbiş’in eğlenceli sunumu ve özel olarak hazırlanmış dekorlarla, fotoğraf çekim alanlarıyla, alışveriş merkezine giden bütün müşteriler kendilerini o eski Ramazanların büyülü atmosferinde hissediyor.
Kaynak: İHA