Şehitkamil'de Ramazan Eğlenceleri Başladı

Şehitkamil Belediyesi tarafından 18 ayrı mahallede yapılacak olan Ramazan Şenliklerinin ilki Göksuncuk mahallesinde gerçekleştirildi. Etkinlikler renkli görüntülere sahne olurken, etkinliği izlemeye gelen çocuklar ve vatandaşlar yapılan gösterilerle doyasıya eğlendi.

Şehitkamil'de Ramazan Eğlenceleri Başladı
Şehitkamil Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yapılan şenliklere yoğun katılım oldu. Her yıl olduğu gibi bu yılda Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerin ilki, Göksuncuk Mahallesi’nde start aldı. Etkinlikte; tiyatro gösterileri, animasyon gösterileri, gölge oyunları ve müzikli yarışmalarla eğlenceyi doyasıya yaşayan çocuklar, unutamayacakları anlar yaşadı. Etkinlikte ayrıca çocuklara, pamuklu şeker, çöp şeker, vatandaşlara ise meyan şerbeti gibi çeşitli ikramlarda bulunuldu.

“ÇOK MUTLU OLDUK”

Yapılan şenlikleri kendilerini mutlu ettiğini dile getiren vatandaşlar, “İftardan sonra mahallemizde Şehitkamil Belediyemiz tarafından Ramazan etkinliği düzenlendi.

Çocuklarımızla birlikte etkinliği izlemek için geldik. Burada Belediyemiz tarafından çocuklarımıza pamuklu şeker, çöp şeker gibi hediyelerde sunuldu. Hacivat-Karagöz oyunları, animasyon gösterilerini izledik. Eski Ramazanları yeniden yaşama fırsatı bulduk. Bize ve çocuklarımıza bu imkanları sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin devamını da diliyoruz” dediler.

Etkinliği aileleriyle izlemeye gelen çocuklar ise, “Burada oyunları izledik, Hacivat Karagöz gölge oyununu beğenerek izledik. Yapılan gösteriler çok güzeldi” diye konuştular.
Kaynak: İHA