Eskişehir'den Kısa Kısa

TepebaşŸı Belediyesi bünyesinde bulunan mavi bayraklı işŸletmeler, Lokantacılar Odası, Ticaret Odası, Berberler ve Kuaförler Odası'ndan katılan denetim heyeti ile incelendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, TepebaşŸı Belediyesi ekipleri de yaz döneminde mavi bayraklı işŸletmelerde denetimler gerçekleşŸtirdi.

Ekipler yapılan denetimlerde önemli olumsuzluklara rastlanmadığŸı ancak eksik olan noktalar konusunda işŸletmelerin uyarıldığŸı ve gıda güvenliğŸi hakkında bilgilendirme yapıldığŸı belirtildi.

- Odunpazarı Belediyesi'nden "İftar Sofrası"

Odunpazarı Belediyesi tarafından Dumlupınar öğŸrenci yurdu karşŸısında kurulan iftar sofrası vatandaşŸlar tarafından yoğŸun ilgi gördü.

Belediyeden yapılan açıklamada, kurulan iftar çadırında binlerce kişŸiye yemek dağŸıtıldı.

Ramazan ayının ilk iftarına Odunpazarı Belediye BaşŸkanı Kazım Kurt, CHP EskişŸehir milletvekilleri Gaye Usluer ve Utku LJakırözer de katılarak vatandaşŸlarla sohbet etti. BaşŸkan Kurt, vekillere Odunpazarı Belediyesi Ramazan programları hakkında bilgi verdi.

Ramazan ayı boyunca Büyükdere Mahallesi Dumlupınar ǖğŸrenci Yurdu karşŸısında kurulacak iftar sofrasında binlerce kişŸiye 4 kap sıcak yemek ikram edileceğŸini vurgulayan BaşŸkan Kurt, her hafta farklı bir bölgede gerçekleşŸtirilecek iftar programı yapacaklarını kaydetti.

- Odunpazarı Belediyesi tarafından temizlik işŸleri şŸantiyesi açıldı

Odunpazarı Belediyesi, temizlik hizmetlerinin yeni şŸantiyesini hizmete açtı.

Belediyeden yapılan açıklamada, temizlik hizmetlerinin daha verimli ve kaliteli hale getirilmesi amacıyla yeni temizlik işŸleri şŸantiyesi açıldığŸı belirtildi.

Odunpazarı Belediye BaşŸkanı Kazım Kurt'un katılımıyla açılan şŸantiye, Emek Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik alana kuruldu. şžantiyede sosyal tesis, idari bina, işŸ güvenliğŸi ve doktor odası gibi bölümler bulunuyor.

Kaynak: AA