Başkan Yaşar Güniz Sokak'ta

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vefatı nedeniyle 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Güniz sokaktaki evine taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Yaşar Güniz Sokak'ta
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Güniz Sokaktaki evine giderek taziye ziyaretinde bulundu. Süleyman Demirel’in vefat haberiyle Demirel’in ailesi ve yakınları Güniz Sokak’taki evine gelmeye başladı.

Süleyman Demirel’in kardeşi Şevket Demirel’in damadı CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, yakınları ve Demirel’in doktoru Aylin Cesur ve CHP Zonguldak eski Milletvekili Mehmet Haberal evde taziyeleri kabul edenler arasındaydı.

Türk siyasetinin önemli bir devlet adamını kaybettiğini kaydeden Yaşar, “Halkın içinden biriydi. Kimseyi ötekileştirmedi, halk da onu babası kabul etti. Bugün Türk siyaseti babasız kalmıştır” dedi.

Mehmet Haberal da üzüntülerini dile getirerek, Demirel’in ülkenin kalkınmasına ve demokrasinin yerleşmesine önemli katkılar verdiğini söyledi.



Evde taziye ziyaretine gelenleri Demirel’in etrafı çiçeklerle çerçevelenen yağlı boya tablosunu ve meşhur fötr şapkası karşıladı.
Kaynak: İHA