EDİM İlk Toplantısını Yaptı

Edirne İnşaat Müteahhitleri Derneği (EDİM) Başkanı Bülent Günal, "Temel sloganımız, kaliteyi yakalamak ve inşaat ve müteahhit sektöründeki hukuki gelişmeler, yönetmelik ve tebliğler ışığında mensuplarımızı konulara daha duyarlı olmaya yönlendirmektir" dedi.

EDİM İlk Toplantısını Yaptı
EDİM ilk yönetim kurulu toplantısı bir restoranda Başkan Yardımcıları Süleyman Ulusoy, Cengiz Ertek, Hakan Bıkmaz, yönetim kurul üyeleri Gültekin Şen, Cenk Bilal, Ali Yılmaz, Mehmet Ali Ekşi, Onur Yaren Ayaydın, Sinan Yavuz, Fatih Öztürk, Sinan Atasoy, Velid Bulut, Ali Çelik ve Abdullah Arıtay'ın katılımıyla düzenlendi.

Toplantıda yaptığı konuşmada, sektörün sorunlarını çözmek amacıyla bir çatı altında buluştuklarını ifade eden Günal, şöyle devam etti:

"Temel sloganımız, kaliteyi yakalamak ve inşaat ve müteahhit sektöründeki hukuki gelişmeler, yönetmelik ve tebliğler ışığında mensuplarımızı konulara daha duyarlı olmaya yönlendirmektir. Edirne ili ve çevresinde, sektör mensuplarının etkinliklerini daha da arttırmak, seslerini duyurmak ve yasal düzenlemeler hakkında onları bilinçlendirmek için, Türkiye'deki inşaat ve müteahhitlik alanında faaliyet gösteren diğer derneklerin işleyişini de takip etmeyi, koordineli hareket edebilme yetisini geliştirmeyi planlıyoruz.

Ancak birlikte hareket edilirse, sektörün sorunlarını çözmek, vatandaşın hakkını korumak, kamuya yük olmamak ve kanunlara uyum sağlayan bir sektör oluşturmak mümkün olacaktır. Bununla birlikte nihai tüketicinin problemlerinin de çözümlenmesi, sektör mensuplarımızın, kurumlarla yaşadıkları iletişim sorunlarının aşılması öngördüğümüz yakın hedeflerimizdendir."

Kaynak: AA