Digiturk'ten 'Digi Ramazan' Kanalı

Digiturk, tüm üyelerine şifresiz olarak sunulan Ramazan ayına özel içerikler yayınladığı "Digi Ramazan"ı tekrar ekranlara taşıyor.

Digiturk'ten yapılan açıklamaya göre, 1 ay boyunca tüm Digiturk'lülere açık olarak yayın yapacak "Digi Ramazan" kanalında, ünlü hafızlardan Hatmi Şerifler, özel sohbet programları ve Kabe'den canlı bağlantıların da yeraldığı özel içerikler yer alacak. Digi Ramazan, yayına, Digiturk'ün 1 numaralı kanalında 17 Haziran tarihinde saat 20.30'da "Hoş Geldin Ramazan" adlı programla başlayacak.

Geçen yıl ilk kez hayata geçirilen "Digi Ramazan" kanalında, her gece 23.30 ile 02.30 saatleri arasında Hazreti Muhammed'in hayatını, İslamiyet'in yayılış öyküsünü ve Hz. Yusuf'un hayatını konu alan dizi kuşağı gösterimi gerçekleştirilecek. Aynı zamanda, Hazreti Muhammed'e bugünün insanları adına yazılmış 30 mektup, Engin Noyan'ın seslendirmesiyle tüm ay boyunca her gün "Digi Ramazan" ekranında yer alacak.

"Digi Ramazan"da dini içerikli dizi ve filmlerin yanı sıra sabah, öğle ve akşam saatlerinde Cevat Akşit ile özel ramazan sohbet programları, İZ TV içeriklerinden oluşan tarihi semtler, mekanlar, ünlü camiler ve yöresel yemekleri konu alan belgeseller, "Kadir Gecesi Özel", camiden canlı yayın ve Kabe'ye canlı bağlantılar da gerçekleştirilecek.

Hafız Selman Okumuş sunuculuğuyla "Her Yönüyle Ramazan" programı her gün 19.15'te Cemile Sultan Korusu'ndan canlı yayınlanacak ve sohbet programına Kur'an tilavetinin yanı sıra sanat ve spor camiasından da ünlü konuklar eşlik edecek. Sabah kuşağında Osman Engin'in sunuculuğunda Kur'an okuma dersi ve Raşit Küçük'ün sunduğu hadis yorumu programları da yayınlanacak. Bu içeriklere ek olarak her Cuma İstanbul'un ünlü camilerinden canlı Cuma namazı yayını da gerçekleştirilecek.

"Digi Ramazan", camiden "Bayram Namazı" canlı yayını ile sona erecek.

Kaynak: AA