İstanbul'da Kan Donduran Olay !
Esenler Giyimkent’teki tekstil deposuna akrabasıyla gelen şahıs, alacak-verecek meselesi yüzünden birlikte geldiği ve depodaki iki akrabasını tabanca ile vurarak öldürdü. Olay sonrası deponun kepengini kumanda ile kapatan zanlı, soğukkanlı bir tavırla kumandayı kepengin altından içeriye atıp otomobiliyle kayıplara karıştı.

Olaydan bir süre sonra depoda çalışan şahıs, “İçeride 2 ölü var” diyerek polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla kepengi açarak içeriye girdi. Depoya giren polis ekipleri, İlhan ve Küçükkaya’nın cansız bedenleriyle karşılaştı. Polis ekipleri durumu olay yeri inceleme ekiplerine bildirerek, olay yerine güvenlik şeridi çekti. Olay yerine gelen inceleme ekipleri de depoda inceleme yaptı. Abdi D.’nin Küçükkaya ve İlhan ile akraba olduğu, alacak- verecek davası yüzünden aralarında husumet bulunduğu öğrenildi.
Öte yandan Küçükkaya ve İlhan’ın öldüğü haberini alan yakınları olay yerine gelerek uzun süre gözyaşı döktü. Yapılan incelemelerin ardından Küçükkaya ve İlhan’ın cesetleri cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
“ÇOK SOĞUKKANLI, CİNAYET İŞLEMİŞ GİBİ DEĞİL”
Olayı duyan bir esnaf, “Adamın biri aracıyla yanaşmış. Aracından silahını alarak içeriye girmiş, soğukkanlı bir şekilde iki tane de sıkmış gitmiş. Çıkarken de kepengin düğmesine basarak kapatmış, sonra da kumandayı atmış” dedi.
Başka bir esnaf ise, “9 el silah sesi duyulmuş. Gri bir araçla yanaşıyorlar, araçtan 2 kişi iniyor ve yukarıya çıkıyorlar. Sonra inip araçtan silah alarak tekrar çıkıyor. Sonra olay yaşanıyor ve o şahıs aracıyla kaçıyor. Şahıs kepengi eliyle kapatıyor, anahtarı da alttan atıyor. Ancak çok soğukkanlı, cinayet işlemiş gibi değil” ifadelerini kullandı.
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, gri bir otomobil deponun önüne yaklaşıyor. Ardından araçtan 2 şahıs iniyor. 2 şahıs bir süre dışarıda konuştuktan sonra içeriye giriyor. Ardından depo çalışanı olduğu öğrenilen şahıs, otomobil ile gelen şahısla birlikte dışarıya çıkıyor. Dışarıya çıkan çalışan depodan uzaklaşırken, otomobil ile gelen şahıs bagajdan tabanca alıyor. Ardından depoya giriyor. Bir süre sonra depodan çıkan şahıs, kepengi kapatarak kumandasını içeriye atıp otomobiline binerek uzaklaşıyor.
Polis ekipleri Abdi D’yi yakalamak için çalışma başlattı.
