Havsa'daki Yol Onarımı Çalışmaları

AK Parti Edirne Milletvekili şžemsettin Emir, Havsa ilçesinin problemlerinin daha hızlı çözülmesi için milletvekili olarak çok çalışŸacağŸını bildirdi.

Emir, yaptığŸı yazılı açıklamada, ilk icraatına Havsa ilçesinde başŸladığŸını belirtti. Seçim öncesinde vermişŸ olduğŸu sözü yerine getirmenin mutluluğŸunu yaşŸadığŸını aktaran Emir, karayollarının sorumluluk bölgesindeki caddenin tümünün sıcak asfalt yapıldığŸını kaydetti.

Asfaltlama çalışŸması için seçim öncesinde talimat verdiğŸini dile getiren Emir, şŸunları aktardı:

"Havsa Belediyesi'nin Uzunköprü Caddesi'ndeki abone bağŸlantılarını bitirmesi ile çalışŸmalar başŸladı. Tüm Havsa halkına 7 Haziran'da yapılan milletvekilliğŸi seçimlerinde vermişŸ olduğŸu oylar için teşŸekkür ederim. Bu seçimlerin ülkemiz için çok önemli olduğŸunu düşŸünüyorum. Halkımız kararını vermişŸtir. Bende halkımızın verdiğŸi bu karara saygı duyuyorum. Sizlerin desteğŸi ile ilimizi Ankara'da temsil edeceğŸim. Seçim çalışŸmaları için Havsa'ya geldiğŸimde, seçim koordinasyon merkezi başŸkanlığŸımızdan, esnaf ve halkımızdan aldığŸım bilgiler doğŸrultusunda en büyük sıkıntınız yol çalışŸmalarının bitirilememesiydi. Bununla ilgili olarak 11. bölge karayolları müdürümüzü bizzat arayarak bilgi aldım. Havsa Belediyesi'nin Uzunköprü Caddesi'ndeki abone bağŸlantılarını bitirdiğŸi gün karayollarının derhal sorumluluk bölgesindeki caddemizin asfaltlama çalışŸmalarına başŸlaması için talimat vermişŸtim. 11. bölge müdürümüz ödeneğŸinin hazır olduğŸunu, asfaltlama ekibi ile hazır beklediğŸini bildirmişŸti."

Havsalılara müjdeli bir haber vermenin mutluluğŸunu yaşŸadığŸını belirten Emir, "Uzunköprü Caddesi'ndeki asfaltlama çalışŸmaları devletimizin tam desteğŸi ile başŸlatılmışŸtır. şžahsım adına verdiğŸim sözü tutmaktan dolayı çok mutluyum, 15 Haziran 2015 tarihinde Havsa Belediyesi'nin kendi sorumluluk bölgesinde bulunan Fatih Caddesi'ndeki asfaltlama çalışŸmalarının başŸlayacağŸını, belediye başŸkanının basın açıklamasından öğŸrenmişŸ bulunuyorum. Bundan sonra Havsamızın problemlerinin daha hızlı çözülmesi için milletvekiliniz olarak çok çalışŸacağŸımı bilmenizi isterim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA