AK Partili Öz Vekil Olarak Didim'e Geldi

7 Haziran’da yapılan genel seçimlerde AK Parti’den Aydın Milletvekili seçilen Abdurrahman Öz Didim İlçe teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Partili Öz Vekil Olarak Didim'e Geldi
AK Parti Aydın Milletvekili seçilen Abdurrahman Öz, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ile birlikte AK Parti Didim İlçe Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Partili vekil Öz’ü, İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Kara ile ilçe yöneticileri ile belediye meclis üyeleri karşıladı.

Ziyarette konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen teşekkür ziyaretleri kapsamında Didim’e geldiklerini belirterek “Genel seçimlerde Aydın teşkilatları çalıştı, tüm adaylar elinde geleni yaptı. Hem bölgemizdeki siyasetin zorluğu hem de ülke çapındaki zorluklar bu sonucu ortaya çıkardı. Yüzde 40.9 oy aldık. Halk böyle karar verdi. Çoğunluk yine AK Parti’de; 2002’de %34 ile tek başına iktidar olunurken, 2015’te % 40 ile iktidar olunamıyor. Bu da barajı geçen parti sayısında kaynaklı, demokrasinin cilveleri bunların hepsi. Biz bu seçimlerde nerede hata yaptık diyerek bunu sorgulayıp tekrar gönüllere girmenin hesabını yapacağız.” dedi.

Özmen Didim’de AK Partinin oylarını koruduğunu belirterek “2287 oyla Aydın’da 3. Vekili kaybettik. İsterdik ki Zeynep hanımda vekil olarak çıksın ama nasip değilmiş. AK Parti verilen oyun bilincinde olup gerek dışarıdan gerekse koalisyonlar üstüne düşeni yapmaya hazır. Ülkeyi hükümetsiz bırakmayacak. Su akar yolunu bulur, hedeflerimize yürüyeceğiz.” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz ise geçen dönemde aday olduğunu fakat küsmeden çalışmaya devam ettiğini belirterek “Ben disiplinli çalışmayı seven bir insanım. Bunda tecrübeye dayalı hareket; Önümüzdeki dönemde güzel görevlerimiz olacak. Seçim bitti; bundan sonra vekil olarak buradayım. Sizlerle birlikte hareket edeceğiz. Seçim döneminde kırgınlıklar olduysa ben hakkımı helal ediyorum sizlerden de hakkını hela etmenizi diliyorum. Söz verdiğimiz ne varsa takipçisi olacağız“ dedi.

Öz hükümetin güçlü şekilde kurulacağını ifade ederek “Alışık olmadığımız bir durum ortada; Olanda hayır vardır. Teşkilatlar anlamında istatiksel olarak başarısızız. Elimizdeki durumu değerlendireceğiz. 1. Partiyiz ve hükümeti kuracaksak biz kurarız.” dedi.

Kaynak: İHA