Promotürk 2015 3 Eylül'de Kapılarını Açacak

Promosyon ǜrünleri İmalatçıları ve Satıcıları DerneğŸi'nin (Promotürk) düzenlediğŸi 30. Uluslararası Kurumsal Promosyon ǜrünleri Fuarı Promotürk 2015, 3-6 Eylül tarihleri arasında kapılarını açacak.

Promotürk DerneğŸi'nden yapılan açıklamaya göre, CNR Fuarcılık işŸ birliğŸi ile hayata geçen fuar, İstanbul Fuar Merkezi'nde 3. holde 10 bin metrekarelik alanda düzenlenecek.

Avrupa'nın, OrtadoğŸu'nun ve Balkanların sektörel bazda en büyük 2. fuarı olan Promosyon Fuarı'nda 30. yıla özel etkinlikler gerçekleşŸtirilecek.

Açıklamada görüşŸlerine yer verilen Promotürk Yönetim Kurulu BaşŸkanı Ercan Güler, geçen yıl yapılan promosyon fuarından sonra kazanılan edinimler ve katılımcıların yüksek morali ile anlaşŸma yaptıkları ilk günden itibaren 3-6 Eylül tarihlerinde düzenleyecekleri fuar için yoğŸun bir talep patlaması yaşŸadıklarını bildirdi.

CNR Fuarcılık'ın katkılarıyla oluşŸan sinerji üzerine eklendiğŸinde daha dinamik bir fuar ve etkili bir organizasyon olmasını beklediklerini aktaran Güler, sürekli kan kaybeden promosyon fuarını geçen yıl yaptıkları özel çalışŸmalarla ayağŸa kaldırdıklarını dile getirerek, şŸunları kaydetti:

"ǖnceki yıl bu fuar iyice küçülmüşŸ, misyonunu kaybetmişŸti. Biz göreve geldiğŸimiz 2014 yılı başŸından itibaren üyelerimizle beraber birlik ve beraberlik içinde radikal kararlar aldık. Bunun ilk meyvesini de yine geçen yıl eylül ayında yaptığŸımız promosyon fuarında almaya başŸladık. Geçen yıl 100 milyon lira ciro bekliyorduk, bu yıl hedefi daha da büyütüyoruz. 120 milyon liranın üzerinde bir ciro yapmayı hedefliyoruz."

Kaynak: AA