Şamil Tayyar: Aynı yatağa girdiler

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar " Bize günlerce, aylarca, haftalarca Mustafa Kemal'in askerleriyiz, size bu ülkeyi böldürmeyiz. Çözüm sürecine girdiniz. HDP'nin, PKK'nın oyuncağı oldunuz' diye iftira atanlar, şimdi HDP ile aynı yatağa girdiler." dedi.

Şamil Tayyar: Aynı yatağa girdiler
Şamil Tayyar: Aynı yatağa girdiler
Beyaz Tv'de Erkan Tan'ın sunduğu 'Son Söz' programına konuk olan Şamil Tayyar, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Seçim sonuçlarını değerlendiren Tayyar, doğuda PKK'nın tehditle HDP'ye oy istediğini ve bunda başarılı olduğuna dikkat çekerken, şu ifadelerini kullandı;

DOĞUDA SEÇİME HDP DEĞİL, PKK GİRDİ
Doğuda seçime HDP girmedi, seçime PKK girdi. Ve PKK silahıyla, tankıyla, topuyla bütün tehdit unsurları ile seçime girdi. Muhtarları, kanaat önderlerini ve ulaşabildikleri herkesi tehdit ederek 'Eğer bu sandıktan şu kadar oy çıkmazsa, seni çocuklarını aileni yok ederim, köyünü yakarım, yıkarım' diyerek tehdit ettiler. Bugün Van'da, Diyarbakır'da, Şırnak'ta, Ağrı'da, Hakkari'de yüzde 90- yüzde 100'e yakın oylar çıktıysa, seçmenlerin kendi siyasal tercihlerini özgür iradesiyle oluşmadı.

GELEMEDİLER, TEHDİT ETTİLER
Melih Gökçek seçimlerde yüzde 3 civarında hile olduğunu söyledi. Ben bu rakamın iyimser olduğunu düşünüyorum. Bir çok yerde toplu kullandılar. Bir çok yerde HDP dışında başka partinin sandık görevlisi yoktu. Gelemediler, tehdit ettiler. HDP dışında hiç bir partinin müşahidi yoktu, tehdit ettiler.

AYNI YATAĞA GİRDİLER
Mustafa Kemal'in posterleriyle, Öcalan'ın posterlerinin yan yana geldiği ifade eden Tayyar 'Bize günlerce, aylarca, haftalarca Mustafa Kemal'in askerleriyiz, size bu ülkeyi böldürmeyiz. Çözüm sürecine girdiniz. HDP'nin, PKK'nın oyuncağı oldunuz' diye iftira atanlar, şimdi HDP ile aynı yatağa girdiler. Sözde Mustafa Kemal'in askerleriyle , APO'nun askerleri işbirliği yaptı. Bir tarafta Öcalan'ın posterleri, bir tarafta Mustafa Kemal'in posterleri buluşturdular. Burada da ittifak yaptılar.' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE