Akılları karıştıran mesaj

İstanbul'da saldırıya uğrayan 'Kızıldere' komutanı emekli Albay Fehmi Altınbilek, hayati tehlikeyi atlattı. Ancak, 4 ay önce 'İSİMSİZ 111' adlı hesaptan atılan mesaj akılları karıştırdı!

Akılları karıştıran mesaj
1970-80 ve 90'lı yıllarda çok sayıda önemli operasyona katılan emekli albay Fehmi Altınbilek, pazar günü oy kullanmak için İstanbul Jandarma Komutanlığı'ndan çıkarken eşi Asuman'la birlikte motosikletli 2 kişinin saldırısına uğradı. Üzerlerinden "Asuman- Çetin Oğuz" kod adlı kimlikler çıkan çift, hastaneye kaldırıldı. Suikasta kurban giden albay Cem Ersever ile emekli albay Veli Küçük'ün yakın çalışma arkadaşı olan Altınbilek'e yapılan saldırıyı, TİKKO örgütü üstlendi. Altınbilek'i öldürdüklerini duyurdu.

İFADESİ MERAK KONUSU
Ancak bu açıklama doğru çıkmadı. Bağırsaklarından yaralanan emekli albay ile eşinin tedavilerinin sürdüğü ve ikisinin de hayati tehlikesinin bulunmadığı ortaya çıktı. Örgütün, Altınbilek'in kimliğini, seçim listeleri sayesinde tespit ettiği öğrenildi. Polis, kamera kayıtlarını inceleyip saldırıdan sonra kaçan iki şüpheliyi yakalamak için, nokta operasyonlarına başladı.

PARALEL MESAJ
Bu arada saldırı sonrası hemen akıllara 25 Ocak 2015'te "İsimsiz 111" adlı hesaptan atılan bir mesaj geldi. Paralel polislere yapılan operasyonlar sonrası açılan bu hesaptaki "Öyle Bir gün gelecek ki, derin devletin akp yi Fehmi Altınbilek sayesinde nasıl ele geçirdiğine, tüm Türkiye şahit olacaktır! Buradan Tüm siyasetçilere, bürokrat ve is adamlarına Sesleniyorum; Fehmi Altınbilek ve ekibinden uzak durun!!!" mesaj, akıllarda soru işareti bıraktı.