Ceyhan Belediyesi Herkesi Sevindirdi

Ceyhan Belediyesi tarafından çocuk oyun grubu, spor aletleri, bank ve piknik masası toplu dağıtım töreni düzenlendi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde düzenlenen törende konuşan AK Parti Adana Milletvekili TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Ceyhan'da 150 kişinin toplum yararına çalışacağı müjdesini verdi.

Ceyhan'a hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirten Ünüvar şöyle konuştu:

"Milletvekili olduktan sonra çizmelerimizi giydik. Köy, mahalle, sokak ve cadde demeden çalıştık. Türkiye'nin ilçeye kurulan ilk fen lisesi Ceyhan'da yapıldı. Eski hastanemizin donanımını sağladık, nitelikli personel sayısını arttırdık. Diş hastanemizi faaliyete geçirdik. Sağlık bakanlığının 250 yataklı hastaneleri arasında en güzel projeyi aldık ve Ceyhan'da hayata geçirmek için kolları sıvadık. Şu anda 300 kişi çalışıyor ve inşaat yarıya yaklaştı. İnşallah çok kısa zamanda bu da bitecek. Herkesin 'keşke bizim ilçemizde de böyle bir adalet sarayı olsa' dediği bir adalet sarayını Ceyhan'a kazandırdık."

Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, 7'den 70'e her yaştan insanın istifade edebileceği sosyal alanlar oluşturan Ceyhan belediyesine teşekkür etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise alımı gerçekleştirilen 2 bin adet bank, 60 takım oyun grubu ve 20 takım jimnastik grubu ile Park Bahçe Şantiyesi bünyesinde üretilen bin adet masalı oturma grubunun dağıtımına başlandığını söyledi.

Öztürk, malzemelerin okullar başta olmak üzere camiler ve talepte bulunan muhtarlıklara verildiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz'a, İlçe Müftüsü Nazmi Söğüt'e ve muhtarlara teslim belgeleri verildi.

Kaynak: AA